dijous, 22 de novembre del 2012

El racó de música

A classe de música, ens vam dividir en grups de 5 persones, on cada un d'aquests grups havia de formar un racó de música. Podíem triar l'edat d'els infant a la que anava dirigit el racó, i els elements que volíem que tinguéssim,  etc.

El meu grup el formàvem; l'Àlex Guerrero, la Miriam del Moral, la Xenia Ferrer, l'Alba Haynes, l'Alba Linares i, jo. Vam elaborar un racó amb sonalles i mòvils i un CD on sonaven les cançons originals i les versions cantades per els nens adreçat a infants d'entre 1 i 2 anys.

Vam fer dos tipus de mòvils, un amb CD's i notes musicals, i un altre amb iogurts i uns pals que hi sortien de sota i que representaven unes campanes.

El tema principal del racó, eren les estacions. El tema principal que se suposa que s'havia treballar durant el trimestre, era l'obra de les quatre estacions de Vivaldi, i amb aquesta cançó aprofitavem per presentar-los diferentes cançons referents a les quatre estacions. Aquestes cançons eren: Sol solet, La Castanyera, els tres Reis d'Orient, Cargol treu banyaCaga tió.


A continuació os deixo les fotos de les fotos plastificades de les cançons, perquè pugueu llegir les lletres si voleu.



                              





I ara os deixo una foto amb tots els que formàvem el grup, a l'hora de presentar el racó de música davant de tota la classe. 





Cal dir que m'ho vaig passar molt, fent aquesta activitat i elaborant els sonalls i el mòbils. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada