dimecres, 12 de desembre del 2012

Descripció d'una companya de classe


A la classe de Comunicació, Oral, Escrita i Digital (COED) d'avui, he hagut de llegir la descripció que havia elaborat de l'Alba Linares, una companya. 
A continuació os la deixo perquè pugueu llegir-la. 


L’Alba Linares és una companya de classe, nascuda el  23 d’ octubre de 1994 que viu al poble de Viladecans. És d’estatura mitjana, i acostuma a vestir amb senzillesa; normalment porta texans, una samarreta i bambes. És morena i porta els cabells llargs, té els ulls grossos i foscos que se’ls maquilla  amb subtilesa, i  un gran somriure que la caracteritza.

Li agrada molt la pluja, i és una apassionada de la música, sap tocar el piano i li agrada molt cantar i ho fa a totes hores. Altres hobbies que té són mirar sèries de televisió de caire fantasiós, també li agrada la fotografia i el  dibuix, cosa que haig de dir, fa força bé. No acostuma a sortir de festa a  discoteques, sinó que escull altres activitats més tranquil·les.

Pel poc temps que fa que la conec, crec que és una persona tímida, vergonyosa i riallera que acostuma a portar la feina al dia, i per aquest, entre d’altres motius, penso que és una noia molt treballadora i responsable. Per acabar, puc dir que un tret característic que crec que defineix el seu caràcter és la seva voluntat per ajudar als altres, que ja sempre s’ofereix per donar-te un cop de mà.
I fins aquí una petita descripció de la nostra companya Alba.




Marta López Casas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada